Az esküvői tortád legyen szemet és szájat is gyönyörködtető. Én ezzel az élménnyel járulok hozzá a te tökéletes napodhoz.

 

Életed legfontosabb napját az esküvői tortád koronázza meg. Milyen a tökéletes esküvői torta? Finom, gyönyörű és persze emeletes.

Egyedi esküvői tortáimat a ti elképzelésetek szerint készítem el, illeszkedve az esküvő hangulatához és dekorációjához. Tortáimat élethű cukorvirágokkal díszítem, így azok garantáltan szépek lesznek a legfontosabb pillanatban, a felvágáskor is. Fontosnak tartom, hogy a tökéletes külsőhöz, tökéletes belső is társuljon, ezért tortáimat minőségi, természetes alapanyagokból készítem. Sehol adalék, margarin, növényi tejszín és társaik. Annál inkább valódi csokoládé, tejszín, mascarpone, vaj és valódi gyümölcsök.

Az esküvői torta az elkövetkezendő közös életetek kezdetét jelképezi. Izgalmas és egyben felelősségteljes feladat a torta megtervezése és minden részletében hibátlan kivitelezése.

Személyes konzultációs és kóstolási lehetőséget biztosítok a számotokra, ahol többféle piskótát és krémet is megkóstolhattok. Kiválaszthatjátok a személyes kedvenceiteket. Ezekből összeállítjuk az álom tortátokat és közösen kitaláljuk az esküvő hangulatához és dekorációjához illeszkedő külsőt.

Árak

Minden tortám egyedi elképzelés alapján készül, ezért egyedi árajánlat kérése szükséges. A kóstoló alkalmával egyeztetett elképzelések szerint árajánlatot is adok. Az esküvői torták árát a torta nagysága, a választott íz illetve ízek, a külső dekoráció, illetve a felépítendő emeletek száma határozza meg. Naked ( pucér ) és krémmel burkolt torták esetében az ár: 950-1100 Ft / szelet körül, burkolt torták esetében pedig 1100-1250 Ft/ szelet körül várható. Az ár tartalmazza a gondosan elkészített tortát, az alsó tartó tálcát, a torta stabil statikai felépítését, a torta külső burkolatát és dekorációját. Nem tartalmazza az egyéb dekorációs elemeket, cukorvirágot, beszúrót, figurát.

Szállítás

Kérheted a torta helyszínre szállítását is. Budapesten belül ennek költsége 5000 Ft. Vidéki kiszállítás esetén pedig a távolság függvényében 5000-15000 Ft.

Saját szállítás esetén a tortádat biztonságosan becsomagoljuk, előkészítjük a szállításra. Ez nem jelent külön költséget. 

Rendelés

Az időpont fixálása és a torta megrendelése foglalóval és szerződéskötéssel történik.

 

Az esküvői tortádat kiegészítheted a dekorációval harmonizáló desszertasztallal is, amire kerülhet cupcake, sütinyalóka, brownie, piték és kekszek is. A vendégeidnek csodás mézeskalács köszönő ajándékot is kérhetsz tőlem, így teljes harmóniában lesznek az ünnepi édességek.

A következő tortakóstoló időpontjai:

2020. augusztus 6.

2020. augusztus 7.

Időpontot foglalni a dátumra kattintva lehet. A részvétel ingyenes és csak előre egyeztetett időpontban lehetséges!

FIGYELEM! Az idei esküvői szezonban az augusztusi időpontok az utolsó tervezett alkalmak a kóstolásra.  Szeptemberben  már csak kellő számú jelentkező esetén tudok kóstolási  lehetőséget biztosítani. Kérlek jelezzétek üzenetben, ha szeptemberi időpontot szeretnétek.

Esküvői torták


Esküvői mézeskalácsok