Tortarendelés

Kérlek olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, hogy minden fontos információról tudomást szerezz!

Tortát csak megrendelésre készítünk!

Tortáinkat természetes, prémium anyagokból készítjük, főzött, és mascarpone alapú krémekkel, valódi csokoládé és gyümölcsök felhasználásával.

A legkisebb rendelhető tortaméret 12 szeletes. Ezt követően a méret 4 szeletenként ugrik. Emeletes torták esetében 20 szelet a minimum méretezés.

Tortát csak megrendelésre készítünk. Annak érdekében, hogy a te tortádat is a lehető legnagyobb odafigyeléssel készíthessük el, időre és precíz ütemezésre van szükség. Ezért kérlek, hogy az elképzelésedet minél hamarabb jelezd felénk, de minimum 2 héttel az esemény előtt.

Egyedi design torta rendelése esetén a torta árát a mérete, az ízesítése és a díszítés bonyolultsága határozza meg. Mivel ezek a torták egyedi kivitelezésűek ezért ha ilyen tortát szeretnél kérd az árajánlatunkat.

Lehetőség van cukor, laktóz vagy gluténmentes torták rendelésére is. Ez esetben is egyedi árajánlat kérés szükséges.

Az árajánlat kérés nem minősül megrendelésnek. A megrendelést akkor tekintjük véglegesnek, ha az általunk küldött árajánlatot a Megrendelő email-ben elfogadta.

Esküvői torta, céges torták, rendezvény esetén kérjen személyes találkozóra időpontot, ahol megtervezzük álom tortáját az ízeken, formákon át, a színeken keresztül a feliratokig.

A torták átvételére előre egyeztetett időpontban a MézesCake Manufaktúra műhelyében van lehetőség. Budapest, 16. ker Rákospalotai határút 29.

Fizetés

Átvételkor készpénzben vagy előreutalással történhet. A megrendelés mennyiségétől függően szükséges lehet előleg megfizetése, melynek mértéke a végösszeg 50 %-a. Árajánlatunkban ezt  minden esetben jelezzük, amennyiben élünk ezzel a lehetőséggel.

Torták minőség megőrzési ideje

A Mézescake Manufaktúra által készített torták  és mézeskalácsok a HACCP előírásainak megfelelően működő, akkreditált cukrászműhelyben készülnek. 

A torták minőség megőrzési ideje az átvételtől számított 48 óra, 0 és +5°C közötti tárolás esetén.

Adatvédelmi irányelvek